een app voor iedereen!

The AppBuilders Company

Benieuwd hoe het werkt? Eenvoudig! Maak, van scratch in een kwestie van een aantal minuten een app.
Go to Voor wie?

Voor wie?

We bieden iedereen de mogelijkheid om zelfstandig of met onze hulp een mobiele app te maken. Praktisch, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Onze doelgroep, (etnische) lokale kleine ondernemers, marketing / sales managers, grafische ontwerpers, freelancers, non-profit en educatieve instellingen zoals scholen. Maatwerk, Ja dat is ook mogelijk!

Go to veel opties

veel opties

Maak een keuze van de vele functies die wij aanbieden en die bij jou passen of bij uw onderneming. Cross platforms, kortingskaarten, locatie en/of contactpagina ‘s, push berichten, speciale kortingen, agenda en/of planner, product en/of prijslijst, foto-video galerij, boekingen, intuïtieve statistieken, Maatwerk en nog veel meer!

Go to Beheer & publicatie

Beheer & publicatie

Je kan en mag je app zelf beheren. De source code van de gemaakte app is van jou! Geen gedoe, lekker simpel & duidelijk. Wil je dat wij jou app beheren? Laat het ons per mail even weten. Publicatie* van de app is ook via ons mogelijk en de kortste route. We doen je aanvraag* bij de Apple Store en /of Google Play.

Go to direct starten

direct starten

Meld je nu aan. En maak gebruik van onze 7 dagen gratis kennismakingsaanbieding! Geheel vrijblijvend. Of meld je aan voor een van de plannen welke aan het eind van elke betaal periode vrij opzegbaar is. Registreer je hier om direct aan de slag te kunnen gaan.

Log hier in om bij je app. te komen.

Wij

een app voor iedereen, maar we beginnen met jou app!
Wat voor soort app. maakt je? Praktisch elke in enkele minuten!

Je kan mobiele apps maken voor iPhone, Android, Windows, HTML en web & mobiele applicaties. Het is mogelijk om gebruikers toestemming te geven om reizen, evenementen en hotelreserveringen te kunnen boeken. Met een eenvoudig klik tover je je app om in een een multi online webshop. Door middel van een handige plug-in. Geef de winkelverkoop een extra boost met doelgerichte acties voor beste of slechtste klanten met eenvoudige slimme kortingsaanbiedingen! Laat bedrijven op elk gewenst moment contact met hun cliënten opnemen, wanneer de behoefte zich voordoet. Geolocatie, koppelingen naar social pagina’s en nog veel meer. Alle producten en prijzen onder je vingertoppen van jouw gebruikers. Het voordeel van een goed beheerde klantenbestand, inzicht krijgen. Verzamel informatie en gebruikt het voor gerichte acties. Markeer events, club en strand gebeurtenissen maar ook de mogelijkheid om je eigen resume portfolio app te maken. Jij vraagt, wij doen de rest!

ClientClientClientClientClient

Video

Klik voor een beeldende uitleg!

Meteen starten? Klik hier om je aan te melden!

ons platform

De mogelijkheden, opties, voorbeelden en meer...

Neem contact met ons op!

Informeer geheel vrijblijvend.
Registrations
Meld je aan!
Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.
Ja, ik akkoord
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Help-Desk
WhatsApp chat